Zorgverzekeringslijn.nl

Waarom dit project?

Een verplichte zorgverzekering houdt de zorg betaalbaar. Steeds meer Nederlanders voldoen de zorgpremie niet of zien af van het afsluiten van een zorgverzekering. Het tast de basis van het zorgstelsel aan, waarbij solidariteit voorop staat. Dit heeft grote gevolgen voor de maatschappij als geheel, voor de zorgverlener en uiteraard ook voor de betrokkene zelf. Voor het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) een reden om het project Zorgverzekeringslijn.nl te subsidiƫren. De kerntaak van Zorgverzekeringslijn.nl is het terugdringen van het aantal wanbetalers en onverzekerden.

Telefoon

Bel gratis en onbeperkt naar 0800 64 64 644 op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur en je krijgt meteen antwoord op je vraag.

Bel je na 17.00 uur? Spreek dan een bericht in op het antwoordapparaat en vermeld daarbij duidelijk je naam en je telefoonnummer. Wij bellen je dan de volgende werkdag terug.

Bel je vanuit het buitenland? Bel dan het telefoonnummer +31 88 900 6960.

 

logo-ministerie
In opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport richt Zorgverzekeringslijn.nl zich op het terugdringen van het aantal wanbetalers en onverzekerden.