Therapeut

deb
Even voorstellen!
Ik ben Debby van Kerckhof(1966)
Moeder van drie kinderen en oma van twee kleinkinderen.
Na ruim dertig jaar gewerkt te hebben binnen de hulpverlening(Hulp aan jongeren en /of hun ouders, huiselijk geweld en forensische psychiatrie) werk ik nu als gestalttherapeut
in mijn eigen praktijk Verschil .
Ik beschik over een rijk repertoire aan therapeutische vaardigheden en ben zeer goed in staat om complexe systeemproblematiek en individuele cliënt problematiek te behandelen. De relaties met mijn cliënten wordt gekenmerkt door een goede basisveiligheid, betrokkenheid en een positieve werkrelatie. Door mijn opgebouwde ervaring weet ik als therapeut samen met mijn cliënt significant Verschil te maken in het functioneren.

Ik heb me vooral gespecialiseerd in;
– het onderzoeken van patronen vanuit je gezin van herkomst
– lichaamswerk
– gevolgen van huiselijk geweld(zowel geestelijk als lichamelijk)
– traumaverwerking
– supervisie voor mensen die met mensen werken
– het uitwerken van dromen
– jeugdzorg

Mijn plezier zit hem vooral in de variëteit aan mensen waar ik contact mee heb. Ieder mens is uniek met ieder zijn eigen verhaal(rugzak)
Ondanks dat ieder mens uniek is verschillen wij(mensen) niet veel van elkaar.
We kunnen geen van allen zonder contact.
Als daar storingen in zitten worden mensen ziek of voelen ze zich in ieder geval niet lekker.
Wat mij verwondert is dat ieder mens bijzonder creatief is in oplossingen bedenken om van zijn onlust gevoelens af te komen.
Maar helaas lukt dit niet altijd . Het is namelijk niet erg gemakkelijk om objectief naar jezelf te kijken. Met als gevolg dat je in het zelfde
cirkeltje rond blijft draaien.
Op zo’n moment is het erg prettig dat er iemand je helpt om te onderzoeken wat er gaande is zodat jij vervolgens zelf weer verder kan.
’iemand begeleiden op zijn pad.’